Alusta uut päeva võiduga!

Algab uus päev, elujooks jätkub ja oluline on joosta õiges suunas ja õiges meeleolus ning siis saab kõik korda ja meel on rõõmus! Siin on Elu sõnad meeleolu jaoks!

Kindel on mu süda, oh Jumal!  Ma tahan laulda ja mängida, samuti mu au. Virgu, naabel, virgu, kannel, ma äratan üles koidu! Issand, ma tahan sind tänada rahvaste seas, ja tahan sulle mängida rahvahõimude keskel. Sest suur kuni taevasteni on sinu heldus ja kuni ülemate pilvedeni sinu ustavus. Jumal, ülenda ennast üle taevaste ja üle kogu ilmamaa olgu su auhiilgus! Et pääseksid su armsad, selleks aita oma parema käega ja vasta meile!” Psalm 108:2-7

Alustage uut päeva varahommikul palve ja ülistamisega, sest see aitab hävitada hingevaenlase plaanid ega lase tal teid valedele radadele juhtida!
Jumala Sõna tervendab südant ja hinge, täidab rõõmu ja usuga!
Ärge laske hirmul ja kahtlusel oma südamesse ja mõtetesse tungida!
Kuulutage kiitust ja laulge Issandale ja arm paljuneb!

Ma tahan Issandat väga tänada oma suuga ja paljude seas teda kiita, sest tema seisab vaese paremal käel, et päästa tema hing hukkamõistjate käest.
Psalmid 109:30-31

Baruch Hashem! Kõik Shalom!
Õnnistusi!

Ella Armand.