Ära kahtle Jumalas

Siin on keegi, kes kahtleb Jumalas, kahtleb Tema plaanis.

Aga Püha Vaim ütleb sulle: “Ära pane Minule vastu, alistu Mulle ja kõik saab sulle selgeks! Tee seda, mis Ma olen sulle öelnud ja võidud ootavad sind ees. Ära vaata iseenda peale, oma võimalustele. Minu võimalused on piisavad, ütleb Issand. Usalda Mind! Ja mine lõpuni! Ära peatu! Ära lase ennast peatada! Ükski olukord ei ole väärt, et seda teha. Vaata selle tasu peale, mis Mina olen sulle valmistanud. Mine edasi! Võta tugevasti kinni Jumala käest! Sest Jumala Vaim hoiatab: Tulevad tormid, tulevad rasked ajad, aga sina hoia Minust kinni. Hoia kinni Minu sõnadest, mida Ma olen rääkinud sinu ellu! Ära lase nendest lahti! Isegi kui tuuled ja tormid sind rebivad, hingevaenlane tahab sind ära kiskuda osadusest, hoia kinni Minu käest. Mina kannan sind läbi. Ma viin sind läbi igast olukorrast. Usalda Mind!” 

Abigail Kõrgesaar, Tallinn, Linnakogudus

Kas ma saan ka kahtluste aegadel endiselt rõõmu tunda?

Tere tulemast tagasi sel esmaspäeval, juuli viimasel päeval. Eelmisel korral, neljapäeval, vaatasime Jumala rõõmu ja seda, kuidas Tema .....

Miks on ohtlik kahtlustele järele anda?

Kui me näeme Jumala otseseid vastuseid ja imesid, Jumala au, mis ilmnevad meie elus ja meie ümber, ei .....

Olge armulised nende vastu, kes kahtlevad

Kui üksteist jüngrit nägid Jeesust pärast Tema ülestõusmist ja võtsid Temalt vastu suure misjonikäsu, siis Matteuse sõnade kohaselt, .....

Oletame teistest parimat: järeleandmatu armastus kahtluste ajastul

Ma ei märganud pattu enne, kui nägin, kuidas see peegeldub mu naises. Ta oli endiselt elav, lapselikult spontaanne .....

Jumala usaldamine lünkades

Alljärgnev on väljavõte LifeWay raamatust "The Gospel Project for Adults Bible Study." See evangeeliumiprojekt on jätkuv 13-nädalane piibliõppe .....

Isa leidmine

Ameerika kirjanik Sherwood Anderson, üks 20. sajandi silmapaistvamaid Ameerika romaanikirjanikke, räägib oma isast. Tihti võib kuulda, et isad .....