Kristlik ülistaja Jeremy Camp räägib oma naise kaotuse üleelamisest vähem kui aasta pärast nende pulmi

Oma kaunite ülistuslaulude poolest tuntud Jeremy Camp rääkis, kuidas ta pidi oma elust rääkivas filmis uuesti läbi elama lähedase kaotuse. Tema naine suri vähki vähem kui aasta pärast nende pulmi.

Film “I Still Believe”, mille peaosas on Jeremy Camp, põhineb Campi ja tema varalahkunud abikaasa Melissa elu reaalsetel sündmustel. Film jookseb juba USA kinodes.

Eluloofilm on  nime saanud laulu järgi, mille Camp kirjutas pärast seda, kui Melissa 2001. aastal vähki suri, vähem kui aasta pärast nende pulmi.

Intervjuus ajalehele The Christian Posti ütles ta, et on šokeeritud sellest, kui valus oli seda lugu uuesti rääkida.

“Paljud inimesed ütlevad mulle: “Vau, film mis räägib sinu elust, kas pole imeline?” Olen Jumalale tänulik, et Ta lubas seda teha, kuid mul oli raske aega tagasi kerida ja neid sündmusi uuesti läbi elada, ”sõnas ta.

“See oli minu elu kõige raskem periood, mil kogesin sügavalt leina ja valu. Nii et iga kord, kui ma seda vaatan, siis meenub see valu.”

Mõni aasta pärast Melissa surma abiellus Jeremy teist korda, tema naine Adrienne viibis võtteplatsil ja püüdis teda kõige raskematel hetkedel toetada.

«Kõige ilusam asi, mis minuga võtete ajal juhtus leidis aset siis, kui ma ühe stseeni ajal ei suutnud seda taluda ja murdusin.

Jooksin võtteplatsilt välja, suutmata pisaraid tagasi hoida, Adrienne tuli minu juurde, kallistas mind ja ma lihtsalt puhkesin ta õlal nutma. Pärast seda lasi Issand mul midagi erilist kogeda – ma nägin, et mu naine ja kolm meie last olid minuga, Issand ei jätnud mind kunagi, juhtis mind läbi selle surmavarju oru ja Ta õnnistas mind kõiges.

Siis ma ütlesin Issandale: “Mu Jumal, Sa tegid kõik imeliselt, mul on perekond, Sinu lahkus minu vastu ja Sinu ustavus.”

Loodan, et film avab rohkem uksi evangeeliumi teenimisele ja aitab inimesi, kes võitlevad valuga.

“Muidugi tahame, et kristlased saaksid sellest filmist inspiratsiooni ja ma tõesti tahan, et usklikud seda näeksid, ”sõnas ta. – “Aga ausalt öeldes unistan kõige rohkem sellest, et seda näeksid inimesed, kes Jeesust ei tunne. Ma tahan, et nad mõistaksid, et ainus põhjus, miks me suutsime sellest katsumusest läbi tulla, on see, et Issand oli meiega igal sekundil.

Melissa ütles enne surma, et kui läbielatu aitab vähemalt ühel inimesel Jumalaga lepitust ja Kristuses õnne leida, siis pole kõik asjata. Loodan, et selle loo ekraniseering aitab paljudel seda saavutada.

Kõik selles põlvkonnas otsivad tõeliselt lootust. Meie elu on täis lahinguid ja lahkarvamusi ning inimesed otsivad nii meeleheitlikult lootust. Ja meie jaoks on see film üks võimalus öelda: „Jah, see on raske, see on valus, see on kaotus, aga on lootust! Lootust, mis viib meid Jeesuse juurde.”

Põhineb Christian Today materjalidel.

Artikkel pärineb lehelt: Христианский исполнитель Джереми Кэмп рассказал о том, как пережил потерю жены меньше чем через год после их свадьбы – ВО СВЕТЕ (inlight.news)