Ma lasen vihma sadada omal ajal: need on õnnistuse vihmad (Hesekiel 34:26)

Jagage armastust

Millises eluperioodis oled sina praegu? Kas sa koged põuda? Kui nii, siis see on vihma aeg. Kas sa lähed läbi raskest ajast, kus sinu üle on tumedad pilved? Ka see on vihma aeg. Niikaua kui sul on päevi, kestab su jõud! (5. Mo 33:25): “Mina lasen sadada… õnnistuste vihmadel.” Pane tähele, et sõna “vihmad” on mitmuses.

Jumal saadab igat liiki õnnistusi. Kõik tema õnnistused sobivad teineteisega kokku nagu kuldketi lülid. Kui Ta annab sulle päästvat armu, siis Ta annab sulle ka lohutavat armu. Jumal saadab sulle “õnnistuse vihmad”. Sina, kes sa oled kuivanud ja närtsinud taim, vaata üles. Ava oma lehed ja õied ja võta vastu Jumala taevane vesi. Charles H Spurgeon.

Sina, oo Issand, saad muuta ohaka lilleks. Ja ma tahan, et minu ohakas muutuks lilleks. Iiob sai päikesepaiste pärast vihma, aga kas vihm oli asjata? Iiob tahab, et sa teaksid ja mina tahan, et sina teaksid, kas vihm on päikesepaistega seotud. Ainult Sina saad seda mulle öelda – Sinu rist saab mulle seda öelda. Sina oled oma kurbuse krooninud. Las see olla minu kroon, oo Issand, ma võidutsen Sinus pärast seda kui olen õppinud tundma vihma sära. George Matheson.

Viljakas elu otsib vihma samamoodi nagu päikesepaistet.