Te olete Minu kutsutud ja valitud rahvas, astjad Minu käes pühaks kasutamiseks

Ma olen kutsunud teid üles tegudele, millest olen maailma algusest peale rääkinud, tegudele, mis on täis tuld. Ma olen koos teiega tules. Ma olen kutsunud teid Vaimus käima. Minu Vaim austab Mind. Ma tõmbasin teid oma väega. Austage Mind! Peate õppima Vaimus Kaananimaale tungima. Seal on Minu kohalolek ja seal Ma täidan oma lubadused teile. Kui te ei ületa Jordanit Pühas Vaimus, siis jääte siia (lihasse), mis on täis skorpione ja deemoneid. Olen teile valmistanud imelise viisi Vaimus käimiseks. Õppige võitlema, tungige Minu ligiollu!

Järgmise aasta jooksul panen Ma teisse janu elava vee järele. Janu Minule lähemale tulla. Ma panen teie sisse nälja oma Sõna järele ja janu pühaduse järele. See on katsumuste aeg, mil Minu tuli paneb proovile teie töö. Ehitage igavesest materjalist Minu Sõna alusel, ehitage Minu Sõnaga, et teie töö poleks asjata!
See on kallis aare teie savinõudes. Võidelge ja te võidate ning saate päästetud ja te näete Minu au!
Minu mõtteviis on rahu ja elu. Õppige seda mõtteviisi! Minu mõtteviisis pole kavalust ega pimedust. Ma kutsusin teid ja valmistan teid ette. Ma ehitan kiriku ja kirik särab mäel. ”

Kaotused olid tingitud soovimatusest lahingus võidelda ja läbimurdva palve puudumisest.
Alandage oma südamed, tõstke üles pühad käed ja tõstke oma hääl selle rahva eest.