Ükski raskus ei kesta igavesti, aga Tema Sõna jääb

Pea kalliks Jumala Sõna! Olgu see kõige kallim sulle! Võta see Piibel iga päev kätte ja loe seda, mõtle selle üle. Las see tulla su südamesse. Las see Sõna saada sinu eluks. Las Jeesus olla sinu elu. Las Tema olla sulle kõik kõiges. Ja Tema viib sind läbi. Ükski torm ei kesta igavesti. Jumal ütleb: Ära karda! Ära kohku! Ära vaata neid torme! Need mööduvad, aga Minuga koos lähed sa nendest läbi. Olgu Minu Sõna sinu juhtijaks ja näidaku sulle õiget teed!”

Abigail Kõrgesaar, 09.09.2023, Tallinn, Linnakogudus

Prohvetlik sõna – 14.10.2023

Me täname Isa, iga usukatsumise eest! Me täname, et Sa puhastad meid otsekui kulda. Sa teed meid kallimaks .....

Vali Minu tee!

"Ära vaata sellele, mis su ümber on! Ära vaata nendele olukordadele! Kurat hirmutab sind nende läbi, et sa .....

Prohvetlik sõna 22.07.2023

"Sest Minu mõtted ei ole teie mõtted ja Minu teed ei ole teie teed, ütleb Issand! Seepärast võtke .....

Ära kahtle Jumalas

Siin on keegi, kes kahtleb Jumalas, kahtleb Tema plaanis. Aga Püha Vaim ütleb sulle: "Ära pane Minule vastu, .....

Tule Minu juurde

Püha Vaim ütleb sulle: "Tule Minu juurde, ära jää üksi! Ära jää ise mõtisklema oma muremõtteid ! Pöördu .....

Prohvetlik sõna 01.07.23

Püha Vaim ütleb sulle: "Ma annan sulle uue alguse, aga sina jäta see vana maha! Hülga vana, võta .....