Vend Aimon Johni tunnistus

Olen sündinud katoliiklikus perekonnas, mu vanaisa immigreerus 1947. aastal Indiast Pakistani. Me elame Pakistani lääneosas, Afganistanile lähemal, selline ohtlik koht ja eriti just kristlaste jaoks. Ma ei ole kunagi kogenud Jumala ja Püha Vaimu kohalolu ega uskunud sellesse tegelikult, kuid Jumal töötas mu elus, Tal oli minu elu jaoks eesmärk.

Varsti kaotasime oma kodu, sest olime usklikud. Olime kodutud ja vaesunud, lahkusin koolist, see oli minu ja mu pere jaoks väga rasked ajad.

Kolisime siis Faisalabadisse. See on kristlastele turvaline koht. Siin kohtusin oma pastori Nisariga.

Ta tutvustas mind Jeesusele teistmoodi. Läks aega, et siia end sisse seada ja jätkasin oma kooli ning hakkasin käima ka palvekoosolekutel.

Ühel päeval viis pastor Nisar mu pastorite seminari, kus räägiti sellest, kuidas noored saavad teenida Issandat. See oli päev, mil leidsin oma eesmärgi ja hakkasin mõistma, kuidas Jumal mu elus töötas, et mind sel hetkel kätte saada.

Lõpus kõik pastorid palvetasid nii tugevasti, ma kukkusin põlvili, kananahk oli ihul ja ma tundsin väga tugevat Jumala kohalolekut, kananahk ihul, ma polnud seda kunagi varem kogenud.

Järgmisel päeval oli mul veega ristimine ja võtsin endale eesmägi teenida Jumalat seni, kuni elan.

Sellest on möödunud 6 aastat, teenides meie hämmastavat Jumalat.