Ma kuulsin, kuidas Püha Vaim ütles

“Ma kuulsin, kuidas Püha Vaim ütles: “Paljudel on südamehaavad. Haavad, milled on teinud saatan ja valeõpetused.”

Ja ma kuulsin, kuidas Ta ütles: “Ma annan praegu nendele haavadele õli, mis üleloomulikul viisil tervendab need haavad. Fokuseerige neile sõnadele, mida Ma räägin! Ärge laske mõtetes end viia eemale! Kui sind ründavad praegu erinevad mõtted, mis ei too sulle šalomi, siis on need saatanast, et sa ei kuuleks seda, mida Püha Vaim sulle räägib. Sul on haavad erinevatel põhjustel ja nende autor on saatan. Tema on selle picasso. Ja Ma annan sulle praegu tervendavat õli Jk.5 ptk.i alusel. Võta see vastu! Anna andeks kõigile ja sa saad ise andeks (2x).

Võta vastu see šalom oma südamesse! See tervendav õli, millel on üleloomulik vägi, mis läheb otse su südame sügavusse, kus on need korruptiivsed failid pettuste, sündmuste, olukordade tõttu või sinu arusaamiste tõttu, mis hävitavad su enda südant. Lase see õli, Issand tervendab praegu me südant, muudab me tuleviku, et me käiksime valguses. Et Kristus oleks meie elu valgus meie jaoks.

Luba praegu Tal seda teha. Peata need lärmakad mõtted oma peas! Need on nagu sääsed või kärbsed. Peata need! Võta vastu tervenemine! See on see, mida sa vajad. Sest vaimulik seadus kõlab: Mine ja ära tee enam pattu, et su teine olukord ei oleks hullem kui oli esimene. Jätke see meelde – iga patt algab sinu peast.

Seepärast võta see õli vastu. Ütle: “Issand, veel on aega, anna mulle seda õli!  Anna mulle seda õli, et saada vabaks hirmust, vihkamisest inimeste vastu, et ma armastaksin neid tõeliselt.”

Paul Armand, 22.07.2023,

Tallinn, Linnakogudus.

Jeesus – haavatud südame sõber

Piibel ütleb, et Teda haavati meie üleastumiste pärast, löödi meie süütegude tõttu. Karistus oli Tema peal, et meil oleks .....

Ta seob kinni nende valusad haavad

Ta parandab need, kelle süda on murtud, ja seob kinni nende valusad haavad. (Psalm 147:3) Elus võib tulla .....

Endine geriljavõitleja Reina: “Mu hing oli haavatud ja mul polnud rahu”

Religioon on rahva jaoks oopium – nii oli Reinat* (45) õpetatud. Naine värvati sisside ridadesse niipea, kui ta .....

Sõna usklikele Ukrainas: ärge keskenduge oma haavadele

Kallid vennad ja õed Ukrainas, ma tahan öelda, et raske ja  valus on kuulda kõigist õudustest, valust ja .....

Kuus sõna, mida öelda läbi pisarate

Käisin sel nädalal ühe noore naise matustel, kes oli näinud selles elus palju raskeid asju. Kui ma tema .....